Terapevtske vilice PRO-SET PROFESSIONAL STARTER SET

Terapevtske vilice PRO-SET PROFESSIONAL STARTER SET

PRACTITIONER ZAČETNI SET

Komplet Mid Ohm Tuning Fork vključuje dve Mid Ohm Tuning Vilice (136,1 Hz ea) in 3-delno embalažo z navodili s fotografijami, ki prikazujejo, kako pravilno držati, aktivirati in uporabljati tuning vilice, poleg tega vključuje navodila za zdravljenje hrbtenice (Hua Tuo Jia Ji točke). Dve Ohm Tuning Forks sta temeljni orodji Ohm Therapeutics. Ohmov unison se priporoča za obojestransko in distalno delovanje na telesu ter za podvojitev zdravilne resonance. Uporabite na napetih mišicah, refleksih, sprožilnih in aku-točkah.

Video vsebuje ilustrirana navodila in video vadnice za 20 protokolov zdravljenja, vključno z osnovno tehniko in metodami uporabe tuning vilic za fizično in energijsko telo. Videoposnetek z navodili temelji na letih klinične uporabe in vključuje aplikacije zdravljenja, ki temeljijo na tradicionalni kitajski medicini (TCM). Priporočeni tretmaji uporabljajo znane aku-točke in energijske poti ter anatomsko postavitev za spodbujanje ravnotežja, gibanja in harmonije. 26 minut.

VIDEO PRIKAZUJE:

• Tehnika Tuning Fork: Kako držati in aktivirati Tuning Fork

• Postopek prijave v petih korakih: najdi, otipaj, pogleda, aktiviraj, postavi

• Štirje načini uporabe: enojni, obojestranski, distalni in dvojni

• Telesna mehanika, tempo in ritem zdravljenja

• Dvajset protokolov zdravljenja, ki uporabljajo aku-točke in anatomske postavitve

• Kako uporabljati Mid Ohm Unison, Ohm Octave in High Ohm Tuning vilice

• Kako vključiti petje in kristalne sklede v sejo zdravljenja z zvokom

Zbirateljska izdaja vključuje 8-stransko knjižico, ki vsebuje umetnikovo izjavo in opombo založnika o Ohmu, od njegovih vedskih korenin do njegove sodobne uporabe kot zvočne zdravilne frekvence. Skladatelj de Muynck nas na tem posnetku popelje na cvetoče polje na večer sredi poletja, kjer obkrožajo toplo brnenje medonosnih čebel in sinkopirani ritmi čričkov in škržatov. Eliptična in vibracijska narava tega posnetka je očarljiva – sanjsko zvočno valovanje sveta v harmoniji s širšim kozmosom. Ko naš planet kroži okoli sonca, merljiva vibracija, znana kot Ohmova frekvenca, prežema vsak živ organizem. Na Vibrational Healing Music vas de Muynck popelje na terapevtsko potovanje v svoji značilni uglasitvi Ohma, znanega po svoji sposobnosti pomirjanja, ravnovesja in pomlajevanja. Pretreseni boste, ko se bo vaše vibracijsko bitje uskladilo s frekvencami Zemlje, ki potrjujejo življenje. Trajanje: 60:21

Practitioner Activator je zasnovan tako, da se udobno prilega nogi, pri čemer pustita obe roki prosti za uporabo tuning vilic. Opremljen je s kakovostnimi elastičnimi trakovi, ki se ne zrahljajo ali zdrsnejo, zaponko, ki se zlahka zapre in sprosti, in gumijasto površino brez lateksa, ki je oblikovana tako, da se udobno prilega nogi. Za profesionalce je to nepogrešljivo orodje, ki izvajalcu omogoča prosto gibanje po mizi za zdravljenje. Uporabite za aktiviranje tehtnih in neobteženih glasbenih vilic. NA VOLJO NOVA VEČJA VELIKOST! PR-ACT-LG ima daljši elastičen trak. Običajna velikost je dolga 24–25″, večja velikost pa 28–30”.

189,00 €
Z DDV