The Cajon World / Jaka Strajnar

20,00 €

Izšla je prenovljena in razširjena zbirka skladb za dva ali več cajonov: The Cajon World (Svet cajonov). Zbirka vsebuje šestnajst skladb, ki se jih lahko izvaja v različnih se... prikaži cel opis izdelka

Proizvajalec: Jaka Strajnar

Zaloga: na zalogi

V košarico
Izšla je prenovljena in razširjena zbirka skladb za dva ali več cajonov: The Cajon World (Svet cajonov). Zbirka vsebuje šestnajst skladb, ki se jih lahko izvaja v različnih sestavih (duet, trio, kvartet … ansambel cajonov). Skladbe so razvrščene po težavnosti: na začetku je uporabljena le kombinacija bas tonov in slap udarcev, sledi kombinacija s ploskanjem, predložki, glissando efektom s peto, uporaba open tonov in tip udarcev, vrtenje cajonov in drugih tehnik igranja, ki so opisane pri posameznih skladbah.

Skladbe so napisane v številnih glasbenih stilih (pop, rock, soca, blues, samba, jazz waltz …).
Za krepitev kreativnosti in razvoja improvizacije je v večini skladbah prisoten tudi solo del (Open part), kjer izvajalci drug za drugim igrajo svoj solo ali fill. Open del se zato lahko večkrat ponovi.
Za lažjo predstavo in učinkovitejše učenje so vse skladbe tudi video posnete in dostopne na spletu.
Poleg atraktivnih koncertnih izvedb so skladbe tudi odlično učno gradivo, saj vsebujejo dejansko vse tehnike in načine igranja, ki se jih uporablja pri igranju na cajon. Zbirka je sicer v angleškem jeziku, vsebuje pa standardno notacijo in je tako razumljiva vsem.

Igranje v skupini je izredno zabavno in motivirajoče. Uživajte v tem!

2 leti
garancije na
skrbno izbrana glasbila