Boomwhackers – zabavne glasbene cevi/ Jaka Strajnar

20,00 €

Boomwhackers (sln. uglašene glasbene cevi – v nadaljevanju cevi) so plastične cevi različnih dolžin in barv. Vsaka dolžina in barva cevi je uglašena na določen ton, kar omogoča izvajanj... prikaži cel opis izdelka

Proizvajalec: Jaka Strajnar

Zaloga: na zalogi

V košarico
Boomwhackers (sln. uglašene glasbene cevi – v nadaljevanju cevi) so plastične cevi različnih dolžin in barv. Vsaka dolžina in barva cevi je uglašena na določen ton, kar omogoča izvajanje in ustvarjanje različnih ritmov, melodij in akordov. Zaradi preprostosti igranja so cevi izjemno uporabne na vseh nivojih izobraževanja in omogočajo nešteto možnosti uporabe.

Knjiga je namenjena vzgojiteljem v vrtcih, razrednim učiteljem ter glasbenim pedagogom. Vsebuje deset osnovnih glasbenih aktivnosti, ki bodo otrokom na preizkušen, inovativen in zabaven način predstavile široko uporabo cevi. Dodane so tudi nadgradnje in ideje, s katerimi lahko osnovne aktivnosti ustvarjalno podkrepite. Izjemno dragocene pa bodo vaše lastne ideje, ki si jih lahko zapišete pod navedene ideje. Z otroki jih preizkušajte, kombinirajte in raziskujte!

Aktivnosti so primerne za otroke v vrtcih in za učence v osnovnih in glasbenih šolah. Ob dosledni uporabi cevi boste dosegli izjemne rezultate. Bodite vztrajni, ustvarjalni in inovativni. S pomočjo cevi vpeljite otroke v svet ritma in glasbe!

2 leti
garancije na
skrbno izbrana glasbila